Zet je talent op weg richting KSD!

Online aanmelden voor het eerste jaar kan van 27 maart 2023 om 14 u. tot 21 april 2023 om 14 u. via deze link. Vind op deze pagina meer info over onze eerste graad. Wil je weten of er nog vrije plaatsen zijn, klik dan op deze link.

Wie wil inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 van het tweede tot het zevende jaar secundair neemt telefonisch contact op via 013 33 45 84.

KSD staat voor Katholieke Scholen in Diest en is sinds 2015 de naam van de scholengroep die ontstaan is door de fusie van Sint-Jan en de Voorzienigheid. We zijn een secundaire gradenschool met een breed studieaanbod: van heel theoretisch tot heel praktisch. De Eerste en de Tweede Graad bevinden zich op Campus Voorzienigheid in de Vissersstraat en de Demerstraat in Diest en de Derde Graad bevindt zich op Campus Sint-Jan in de Peetersstraat en Mariëndaalstraat.

Op deze website kan je onze school al een beetje leren kennen. Nog fijner is natuurlijk een echte ontmoeting op een van onze opendeurdagen of kennismakingsmomenten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, mocht je vragen hebben. Een warm en ambitieus team staat voor je klaar! 

"Steeds beter worden ... dat is talent in beweging"

Seppe
Leerling Eerste Graad

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

We staan steeds voor je klaar, mocht je vragen hebben. Gebruik het contactformulier en je vraag komt terecht bij de juiste graad of persoon. Tot binnenkort!