Zet je talent op weg richting KSD!

Online inschrijven in het eerste jaar kan via deze link. Vind op deze pagina meer info over onze eerste graad.

14 mei is het opendeurdag in onze Tweede en Derde Graad van 14 u. - 17 u. De Tweede graad kan je bezoeken via de Vissersstraat in Diest. De Derde Graad via de Mariëndaalstraat. Heel graag tot dan! In de Eerste Graad (Vissersstraat) is er op die dag hulp voorzien bij het definitief inschrijven, mocht dat online zelf niet lukken.

20 mei is het Urban Run in Diest door onze schoolgebouwen en andere interessante plekken en gebouwen in Diest. Een sportieve belevingstour staat op jou te wachten! Je kan je inschrijven via urbanrundiest.be.

KSD staat Katholieke Scholen in Diest en is sinds 2015 de naam van de scholengroep die ontstaan is door de fusie van Sint-Jan en de Voorzienigheid. We zijn een secundaire gradenschool met een breed studieaanbod: van heel theoretisch tot heel praktisch. De Eerste en de Tweede Graad bevinden zich op Campus Voorzienigheid in de Vissersstraat en de Demerstraat in Diest en de Derde Graad bevindt zich op Campus Sint-Jan in de Peetersstraat en Mariëndaalstraat.

Op deze website kan je onze school al een beetje leren kennen. Nog fijner is natuurlijk een echte ontmoeting op een van onze opendeurdagen of kennismakingsmomenten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, mocht je vragen hebben. Een warm en ambitieus team staat voor je klaar! 

"Steeds beter worden ... dat is talent in beweging"

Seppe
Leerling Eerste Graad

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

We staan steeds voor je klaar, mocht je vragen hebben. Gebruik het contactformulier en je vraag komt terecht bij de juiste graad of persoon. Tot binnenkort!