speelplaats
  • De eerste aanmeldperiode eindigde op 25 april. Meer uitleg over de aanmeldprocedure vind je in de brochure
  • Vanaf 9 mei zijn er vrije inschrijvingen. Je kan je aanmelden en inschrijven via de website aanmelden.school.
  • Wie in de eerste aanmeldperiode aanmeldde, kreeg op 5 mei een e-mail met het resultaat van de aanmelding. Daarin vind je alle informatie om definitief in te schrijven. Je kan ervoor kiezen om de definitieve inschrijving online af te werken. Je kan ook hulp vragen aan de school. Dit kan op zaterdag 14 mei op school tussen 14 u. en 17 u. (Vissersstraat) Er vindt die dag ook een opendeurdag plaats in de Tweede en Derde Graad (Vissersstraat en Mariëndaalstraat).
  • Inschrijven voor het schooljaar 2022-2023 van het tweede tot het zevende jaar secundair is mogelijk vanaf 14 mei 2022. Indien u uw kind wenst in te schrijven, vragen wij om eerst alle administratieve gegevens via een voorinschrijving in te vullen. Dat kan via deze link. Na het invullen, kan u contact opnemen met de school om de voorinschrijving om te zetten in een definitieve inschrijving. We maken hiervoor een afspraak op school. Je vindt hier het contactformulier of bel tijdens de schooluren naar school. 
  • Ontvang je graag een infobrochure bij je thuis of heb je een dringende vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier of contacteer ons tijdens de schooluren: 013 33 45 84. Welkom!