jobksd

In onze scholengroep zitten een secundaire gradenschool en elf basisscholen.

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste leerkrachten en hun talenten. Dus aarzel niet en kruip in je pen. Wie weet word jij onze nieuwe collega!?

Zin om spontaan te solliciteren?

Onze lopende vacatures van KSD Secundair kan je steeds terugvinden op de VDAB-site.

Heb je een passie voor onderwijs? Zit lesgeven in je bloed of droom je er al lang van om met of voor jongeren te werken?

KSD is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen binnen het lerarenkorps of binnen het ondersteunend personeel. Aarzel niet om spontaan te solliciteren en wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team.

Onze secundaire school telt twee campussen in Diest: die van de Eerste en de Tweede Graad in de Demerstraat/Vissersstraat en die van de Derde Graad in de Mariëndaalstraat in Diest. Elke graad heeft zijn eigen graaddirecteur. Sophie Tits in de Eerste Graad, Ken Vanmechelen in de Tweede Graad en Renilde Verboven in de Derde Graad. De algemeen directeur van KSD is Luc Peirelinck.

Onze Kinderkosmos telt elf basisscholen, waaronder één BuBaO-school. Ontdek ze hier en  ook in deze scholen zijn we vaak op zoek naar gemotiveerde leerkrachten in het kleuter- en basisonderwijs. Wil je graag spontaan solliciteren voor een van de school of voor de Kinderkosmos-groep stuur dan je motivatiebrief en je cv naar de coördinerend directeur Hilde Lemmens: hilde.lemmens@ksdiest.be.

Meer dan 600 personeelsleden maken van onze scholengroep een plek waar we leren én leven centraal willen stellen. Ons motto is ‘talent in beweging’ en wij geloven in ieders talenten, zowel van leerlingen als van personeel. We zoeken een plaats voor jou in onze scholengroep, waar jij je goed voelt en professioneel kan blijven groeien. Als startende leerkracht, juf of meester kan je rekenen op een team van mentoren die je op weg zullen helpen en je begeleiden waar nodig.

Wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team en een scholengroep met visie? Aarzel dan niet en kruip in je pen. Hebben we al vermeld dat Diest trouwens een hele fijne stad is? Post je spontane sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen. Op die manier komt je bericht terecht bij onze personeelsdirecteur Rogier Paeps.

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen!

Het KSD-team