jobksd

Onze scholengroep bestaat uit een secundaire gradenschool en elf basisscholen.

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste leerkrachten en hun talenten. Dus aarzel niet en kruip in je pen. Wie weet word jij onze nieuwe collega?

Zin om spontaan te solliciteren?

De lopende vacatures van KSD Secundair kan je steeds terugvinden op de VDAB-site.

Heb je een passie voor onderwijs? Zit lesgeven in je bloed of droom je er al lang van om met of voor jongeren te werken? Laat dan hieronder je gegevens achter.

KSD is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen, zowel binnen het lerarenkorps als binnen het ondersteunend personeel. Aarzel niet om spontaan te solliciteren en wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team.

Onze secundaire school telt twee campussen: die van de Eerste en de Tweede Graad in de Demerstraat/Vissersstraat en die van de Derde Graad in de Mariëndaalstraat te Diest. Elke graad heeft zijn eigen graaddirecteur: Tineke Reynders in de Eerste Graad, Ken Vanmechelen in de Tweede Graad en Renilde Verboven in de Derde Graad. Catherine Soenens coördineert de OKAN-afdeling. De algemeen directeur van KSD is Sophie Tits.

Onze Kinderkosmos telt elf basisscholen, waaronder één BuBaO-school. Ontdek ze hier. Ook in deze scholen zijn we vaak op zoek naar gemotiveerde leerkrachten in het kleuter- en basisonderwijs. Wil je graag spontaan solliciteren voor een van de scholen of voor de Kinderkosmos-groep stuur dan je motivatiebrief en je cv naar de coördinerend directeur Hilde Lemmens: hilde.lemmens@ksdiest.be.

Meer dan 600 personeelsleden maken van onze scholengroep een plek waar we leren én leven centraal willen stellen. Ons motto is ‘talent in beweging’. Wij geloven in ieders talenten, zowel van leerlingen als van ons personeel. We zoeken een plaats voor jou in onze scholengroep, waar jij je goed voelt en professioneel kan blijven groeien. Als medewerker, startende leerkracht, juf of meester kan je rekenen op een team van mentoren en collega's die je op weg zullen helpen en je begeleiden waar nodig.

Wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team en een scholengroep met visie? Aarzel dan niet en kruip in je pen. Post je spontane sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen. Op die manier komt je bericht terecht bij onze personeelsdirecteur Rogier Paeps. Hij neemt contact met je op wanneer er een vacature is die overeenkomt met jouw profiel.

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen!

Het KSD-team