ZET JE TALENT OP WEG RICHTING KSD!

KSD staat voor Katholieke Scholen in Diest. Sinds 2015 de naam van de scholengroep die ontstaan is door de fusie van Sint-Jan en de Voorzienigheid. We zijn een secundaire gradenschool met een breed studieaanbod: van heel theoretisch tot heel praktisch. De Eerste en de Tweede Graad bevinden zich op Campus Voorzienigheid in de Visserstraat en de Demerstraat in Diest en de Derde Graad bevindt zich op Campus Sint-Jan in de Peetersstraat en de Mariëndaalstraat.

In onze Kinderkosmos zitten elf basisscholen, waaronder een BuBaO-school. Ontdek ze hier.

Op deze website kan je onze school al een beetje leren kennen. Nog fijner is natuurlijk een echte ontmoeting op een van onze opendeurdagen of kennismakingsmomenten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, mocht je vragen hebben. Een warm en ambitieus team staat voor je klaar! 

video

We zijn een secundaire gradenschool in Diest met een breed studieaanbod en ons motto is 'Talent in beweging'!

Ons motto?

Talent in beweging!

Talent in beweging. Niet toevallig ons motto. Want bij KSD staat een heel team klaar om je talent in beweging te brengen zodat je potentieel voluit kan groeien. Of we hier een formule voor hebben? We geloven in de wisselwerking tussen jouw talent en ons engagement. Die twee samen, dat belooft!

Bij ons kan je al je talenten in beweging zetten en ontdekken waar je goed in bent. We zullen je hierbij goed coachen. Heb je het moeilijk op school, krijg je vanzelfsprekend extra begeleiding. Heb je net extra uitdaging nodig, zullen we je die zeker geven!