U bent hier

Solliciteren

Heb je een passie voor onderwijs? Zit lesgeven in je bloed of droom je er al lang van om met of voor jongeren te werken?

KSD is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen binnen het lerarenkorps of binnen het ondersteunend personeel. Aarzel niet om spontaan te solliciteren en wie weet maak ook jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste team.

Onze secundaire school telt twee campussen in Diest: die van de eerste en de tweede graad in de Demerstraat/Vissersstraat en die van de derde graad in de Mariëndaalstraat in Diest. Elke graad heeft zijn eigen graaddirecteur. Sophie Tits in de eerste graad, Ken Vanmechelen in de tweede graad en Renilde Verboven in de derde graad. De algemeen directeur van KSD is Luc Peirelinck.

Meer dan 300 personeelsleden maken van onze school een school waar we leren én leven centraal willen stellen. Ons motto is ‘talent in beweging’ en wij geloven in ieders talenten, zowel van leerlingen als van personeel. We zoeken een plaats voor jou in onze school waar jij je goed voelt en professioneel kan blijven groeien. Als startende leerkracht kan je rekenen op een team van mentoren die je op weg zullen helpen en je begeleiden waar nodig.

Wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team en een school met visie in een leuke stad? Aarzel dan niet en kruip in je pen. Post je spontane sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen. Op die manier komt je bericht terecht bij onze personeelsdirecteur Rogier Paeps.

Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen!

Het KSD-team

Geef de hoogste behaalde diploma('s) op.
Enkel invullen als je solliciteert voor leerkracht.
Enkel invullen als je solliciteert voor leerkracht.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 5 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf docx.