U bent hier

Oud-leerlingen

Bert Van Gossum
Wat ik me herinner van KSD? Ik zie een grote school voor me waar je niet als een nummer behandeld wordt. Een school met een gemoedelijke sfeer waar iedereen iedereen kent.
Elise Verpoorten
De lessen ‘begeleid zelfstandig leren’ hebben me veel bijgebracht. We leerden er zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Wat ik toen leerde, kwam me in m’n latere studies goed van pas.
Ibrahim Kajtazi
Ik onthou vooral dat deze school streng maar tegelijkertijd menselijk is. Er zijn weliswaar regels die je moet naleven maar er is ook ruimte voor menselijkheid.
Ilona Van Laer
Wanneer ik terugdenk aan m’n schooltijd, dan krijg ik een warm gevoel. Je had toffe leerkrachten bij wie je altijd terechtkon.
Jasper Erkens
De leerkrachten die me gestimuleerd hebben om iets met m’n muzikaal talent te doen, zal ik niet vergeten. Ze gaven me dat tikkeltje extra motivatie dat ik nodig had om m’n droom te realiseren.
Julie Maes
In deze school heb ik geleerd om m’n grenzen te verleggen. Zo heb ik hier m’n podiumvrees overwonnen. Met als resultaat dat ik me vandaag als een vis in het water voel wanneer ik voor een groep mensen les sta te geven.
Jelle Huybrechts
Solidariteit is een vaste waarde van deze school. Zelf draag ik m’n steentje bij door in de zomer Engelse les te geven aan kinderen in een sloppenwijk in Granada, een stad in Nicaragua.